Praktik

Bliv oplært og faglært i en virksomhed

Som ejendomsservicetekniker veksler du mellem skole og din læreplads i en virksomhed som fx boligselskaber, kursus- og konferencecentre, kommunale og statslige institutioner, samt større private virksomheder m.v. Her lærer du at arbejde med alt fra bæredygtighed, intelligent bygningsstyring og drift og vedligehold af tekniske anlæg til god service af ejendommens beboere og brugere.
Læs mere

Som ejendomsservicetekniker veksler du mellem skole og din læreplads i en virksomhed som fx boligselskaber, kursus- og konferencecentre, kommunale og statslige institutioner, samt større private virksomheder m.v. Her lærer du at arbejde med alt fra grøn omstilling, intelligent bygningsstyring og drift og vedligehold af tekniske anlæg til god service af ejendommens beboere og brugere.

Brug dine alsidige kompetencer hver dag

I de moderne ejendomme tager vi mange ting for givet, men ingenting kommer af sig selv. Som ejendomsservicetekniker har du ansvaret for at hverdagen fungerer i ejendommen. Udover de faste opgaver med vedligehold og drift, er det dig, beboere og brugere hiver fat i for at få hjælp og vejledning.

Få en fremtid med den nyeste teknologi

Intelligent bygningsstyring er et nøgleord inden for fremtidens ejendomsdrift. Digitaliseringen stiller krav om dygtige faglærte ejendomsserviceteknikere, for hvem forståelsen for teknologi falder helt naturligt. Som ejendomsservicetekniker er du med til at sikre en energieffektiv ejendomsdrift.

Få en praktisk rolle i den grønne omstilling

Bæredygtighed og genanvendelse er for alvor kommet på dagsorden. Med pleje af grønne arealer for at klimasikre og øge biodiversiteten og ved vejledning om korrekt sortering og genanvendelse af affald i ejendommen, spiller du som ejendomsservicetekniker en praktisk rolle i klimakampen.

Skoler

Tag en uddannelse
som faglært
og stå stærkere

Kom igang her

Danmarkskort med uddannelsessteder

Uddannelse

En uddannelse for dig der er praktisk anlagt

Erhvervsuddannelser bliver også kaldt for EUD og dækker over uddannelser, hvor du hele tiden kombinerer teori med praktisk erfaring i en virksomhed. Du lærer kun teori, du faktisk kan bruge i virkeligheden. På den måde skabes der sammenhæng mellem de teorier og metoder, du lærer i skolen, og det du lærer ude i din virksomhed.