Uddannelse

En uddannelse for dig, der er praktisk anlagt

Uddannelsen som ejendomsservicetekniker retter sig mod en fremtid, hvor du er med til at drive en nutidig ejendomsdrift. I løbet af dine skoleforløb får du kun teoretisk og faglig viden, som du skal bruge i hverdagen på din arbejdsplads. På den måde skabes en naturlig sammenhæng mellem dine skoleforløb og din læretid.
Læs mere

Teori du kan bruge i virkeligheden
I løbet af din uddannelse får du grundlæggende viden om arbejdsmetoder og kompetencer inden for planlægning af vedligeholdelsesplaner, budgetter og byggesagsbehandling samt drift af tekniske anlæg og el- og vandforsyning. Du vil også få teoretiske fag om pleje af grønne arealer uden kemikalier, korrekt affaldssortering samt psykologi og kommunikation. Det er fag, som du kommer til at bruge, når du som faglært skal samarbejde med håndværkere og beboere.

Få en uddannelse med vægt på praktisk erfaring
Erhvervsuddannelser bliver også kaldt for EUD og dækker over uddannelser, hvor du kombinerer teori med praktisk erfaring fra din læreplads. For at kunne gennemføre uddannelsen, skal du have en aftale om en læreplads hos en virksomhed. Har du ikke en læreplads, er erhvervsskolerne klar til at hjælpe dig. Hvis du har en anden uddannelse eller praktisk erhvervserfaring, så har du mulighed for at få merit og dermed afkorte dit uddannelsesforløb. Kontakt en af erhvervsskolerne for mere information om dine muligheder.

Skoler

Tag en uddannelse
som faglært
og stå stærkere

Kom i gang her

Danmarkskort med uddannelsessteder

Læreplads & oplæring

Bliv oplært og faglært i en virksomhed

Som ejendomsservicetekniker veksler du mellem skole og din læreplads i fx boligselskaber, kursus- og konferencecentre, offentlige institutioner eller private virksomheder. Her lærer du at arbejde med alt fra bæredygtige initiativer i ejendommen og pleje af grønne udearealer til intelligent bygningsstyring, drift og vedligehold af tekniske anlæg. Du bliver også oplært i god service af de mennesker, der benytter ejendommen.